Μαρια Ηλιακη Παλια / Μαρια Ηλιακη Παλια : H Katerina Karabatoy : Συγκεκριμένα η μαρία ηλιάκη δήλωσε τα εξής:

Στο στόχαστρο του νίκου μουτσινά έπεσε η μαρία ηλιάκη, κατά τη διάρκεια της. Η μαρία ηλιάκη απάντησε στον νίκο μουτσινά, ο οποίος σχολίασε. Η μαρία ηλιάκη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, τι λες τώρα ότι…. Παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό είπε όλο νόημα. Η μαρία ηλιάκη πετσόκοψε το νίκο μουτσινά καθώς αποκάλυψε πως δεν έχει.

Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του μουτσινά. Μαρια Ηλιακη Παλια : H Katerina Karabatoy
Μαρια Ηλιακη Παλια : H Katerina Karabatoy from www.zinapost.gr
Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του μουτσινά. «παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό. Νίκος μουτσινάς, μαρία ηλιάκη / φωτογραφία: Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του μουτσινά». Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του μουτσινά. Η μαρία ηλιάκη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, τι λες τώρα ότι…. Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του μουτσινά. Πλέον, η κατερίνα καραβάτου αφήνει πίσω της τα παλιά και ετοιμάζεται για ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα στο mega, καθώς στις 3 αυγούστου .

Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του μουτσινά.

«παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό. Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του μουτσινά». Στο στόχαστρο του νίκου μουτσινά έπεσε η μαρία ηλιάκη, κατά τη διάρκεια της. Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του μουτσινά. «παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό. Η μαρία ηλιάκη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, τι λες τώρα ότι…. Η μαρία ηλιάκη γεννήθηκε στις 26 ιουνίου του 1978. Μάλιστα, οι συνεργάτες της εκπομπής ολα της έκαναν και μία έκπληξη, παρουσιάζοντας στον αέρα μια φωτογραφία από εκείνη την εποχή με μια μαρία ηλιάκη αρκετά . Η μαρία ηλιάκη απάντησε στον νίκο μουτσινά, ο οποίος σχολίασε. Δεν έχω τους φίλους που είχα παλιά, έχω πολύ λιγότερους, κατ' επιλογή μου όμως γιατί . Η μαρία ηλιάκη πετσόκοψε το νίκο μουτσινά καθώς αποκάλυψε πως δεν έχει. Συγκεκριμένα η μαρία ηλιάκη δήλωσε τα εξής: Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του μουτσινά.

Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του μουτσινά. Η μαρία ηλιάκη πετσόκοψε το νίκο μουτσινά καθώς αποκάλυψε πως δεν έχει. Στο στόχαστρο του νίκου μουτσινά έπεσε η μαρία ηλιάκη, κατά τη διάρκεια της. Πλέον, η κατερίνα καραβάτου αφήνει πίσω της τα παλιά και ετοιμάζεται για ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα στο mega, καθώς στις 3 αυγούστου . Η μαρία ηλιάκη γεννήθηκε στις 26 ιουνίου του 1978.

Νίκος μουτσινάς, μαρία ηλιάκη / φωτογραφία: Μαρια Ηλιακη Παλια : H Katerina Karabatoy
Μαρια Ηλιακη Παλια : H Katerina Karabatoy from www.zinapost.gr
Πλέον, η κατερίνα καραβάτου αφήνει πίσω της τα παλιά και ετοιμάζεται για ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα στο mega, καθώς στις 3 αυγούστου . Η μαρία ηλιάκη πετσόκοψε το νίκο μουτσινά καθώς αποκάλυψε πως δεν έχει. «παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό. «παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου . Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του μουτσινά. Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του μουτσινά. Παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό. Παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό είπε όλο νόημα.

Η μαρία ηλιάκη απάντησε στον νίκο μουτσινά, ο οποίος σχολίασε.

Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του μουτσινά. Πλέον, η κατερίνα καραβάτου αφήνει πίσω της τα παλιά και ετοιμάζεται για ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα στο mega, καθώς στις 3 αυγούστου . Παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό. «παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό. «παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό. Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του μουτσινά». Η μαρία ηλιάκη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, τι λες τώρα ότι…. Η μαρία ηλιάκη απάντησε στον νίκο μουτσινά, ο οποίος σχολίασε. Συγκεκριμένα η μαρία ηλιάκη δήλωσε τα εξής: Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του μουτσινά. Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του μουτσινά. «παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου . Δεν έχω τους φίλους που είχα παλιά, έχω πολύ λιγότερους, κατ' επιλογή μου όμως γιατί .

Παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό είπε όλο νόημα. «παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου . Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του μουτσινά. Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του μουτσινά. Η μαρία ηλιάκη γεννήθηκε στις 26 ιουνίου του 1978.

Η μαρία ηλιάκη γεννήθηκε στις 26 ιουνίου του 1978. Μαρια Ηλιακη Παλια : H Katerina Karabatoy
Μαρια Ηλιακη Παλια : H Katerina Karabatoy from www.zinapost.gr
Παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό. Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του μουτσινά. Η μαρία ηλιάκη απάντησε στον νίκο μουτσινά, ο οποίος σχολίασε. «παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό. Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του μουτσινά. Η μαρία ηλιάκη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, τι λες τώρα ότι…. «παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου . Νίκος μουτσινάς, μαρία ηλιάκη / φωτογραφία:

Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του μουτσινά.

Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του μουτσινά. Παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό είπε όλο νόημα. Δεν έχω τους φίλους που είχα παλιά, έχω πολύ λιγότερους, κατ' επιλογή μου όμως γιατί . Νίκος μουτσινάς, μαρία ηλιάκη / φωτογραφία: Η μαρία ηλιάκη πετσόκοψε το νίκο μουτσινά καθώς αποκάλυψε πως δεν έχει. Πλέον, η κατερίνα καραβάτου αφήνει πίσω της τα παλιά και ετοιμάζεται για ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα στο mega, καθώς στις 3 αυγούστου . Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του μουτσινά. Η μαρία ηλιάκη απάντησε στον νίκο μουτσινά, ο οποίος σχολίασε. «παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό. «παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό. Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του μουτσινά. «παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου . Μάλιστα, οι συνεργάτες της εκπομπής ολα της έκαναν και μία έκπληξη, παρουσιάζοντας στον αέρα μια φωτογραφία από εκείνη την εποχή με μια μαρία ηλιάκη αρκετά .

Μαρια Ηλιακη Παλια / Μαρια Ηλιακη Παλια : H Katerina Karabatoy : Συγκεκριμένα η μαρία ηλιάκη δήλωσε τα εξής:. Παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό. Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του μουτσινά. Στο στόχαστρο του νίκου μουτσινά έπεσε η μαρία ηλιάκη, κατά τη διάρκεια της. Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του μουτσινά. «παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό.